наши рецепти

Фаршировані яблука з сиром та горіхами

Фаршировані яблука з сиром та горіхами

Вам потрібно:

яблука - 3шт.;
горіхи волоські (або мигдаль) - 30г;
сир ТМ "Добриня" - 60 г;
вершкове масло - 1 ч.л.;
яйце (жовток) - 1 шт.;
сметана ТМ "Добриня" - 1-2 ст.л.;
цукор - 1-2 ч.л.;
цукрова пудра - 1 ч.л.

Відібрати крупні яблука одного розміру. Промити та витерти насухо. З яблук зрізати верхівку завтовшки 5-7мм.

Обережно ножем (або овощечисткой) витягувати серцевину, не прорізаючи країв.

Приготувати начинку для яблук. Сир ретельно розтерти, змішати з цукром, жовтком та розтопленим вершковим маслом. Додати подрібнені волоські горіхи.

Заповнити яблучка сиром та запекти в гарячій духовці (180С) до бажаної міри готовності. Яблука можна залишити ледве не допеченими, щоб м'якоть трохи хрустіла, а можна довести до повного розм'якшення. Подати їх до столу із сметаною, згущеним молоком або вершками та цукровою пудрою.

Останні рецепти   Архів рецептів